Home » Kozmetika, Savjeti » Beauty Tools: Make Up Palette

Beauty Tools: Make Up Palette

Ove jeseni mnoge su kozmetičke kuće ponudile zanimljivi make up koji prati modne trendove no možda vam se malo teško odlučiti samo za nekoliko nijansi. Rješenje?  Make up palete, koje daju velike  mogućnosti promjene looka.

Sjenila tako sjaje tajanstveno u purpurnoj, noćno plavoj, zlatnoj, brončanoj. Usne su obojane najčešće crvenim, narančastim nijansama a obrazi nježnim rose i orange nijansama. Prednosti make up palete?! Sjenila, ruž i rumenilo pakirani su zajedno i nema gubljenja istih po torbi i njihovog rasipavanja!

Malih su dimenzija, vrlo kompaktne ambalaže i pašu u svaku torbu! Često uz njih dolazi i prigodni make up alat, mini kistići i četkice. Naročito su pogodne za ured, party i putovanja.

Evo nekih make up paleta koje volimo!
Neodoljive usne uz “Five Colour Lip Palette Extravagant Gold”, Estee Lauder.
Za svjež i plemenit sjaj tu su zlatni i bakreni tonovi koji se lijepo kombiniraju s bojom burgundca, crvenom i orange te looku daju wild touch. Kapci su pritom u nude i smećkastim nijansama. Ova paleta idealna je za sve koje ove sezone odaberu Camel look.

“Minaudiere Grey Gold“, Dior, Tres Chic ambalaža, luksuzni lak, kuglasti zatvarač zlatne boje; idealna paleta boja za večernji make up. Tri sivo-zlatna sjenila, dvije nijanse sjajila za usne! Dostupno od studenog 2010 ali količina je ograničena na 1000 kom ( po boji)! Ako baš ovo trebate, požurite!!!

“Ombres 5 Lumieres No 7”, Yves Saint Laurent, idealan set za brinete! Par svjetlucavih sjajila i jedan highlighter. Izvrsno pristaje ženama svijetlo smeđe kose, tamnije puti a idealan je za zelenooke!

“Beauty Rules Face Palette”, Bobbi Brown, eyeliner, četiri sjenila, dva rumenila, lipbalm, dva sjajila. Trendy boje sezone, koje se lako nanose i prstima! Idealno za dnevni ali i za večernji look!


“Infinite Bronze Beauty Escape Powder”, Lancaster; kakve boje za zimu!!! Kompaktni puder sa šest nijansi daje zdrav izgled i svježinu, po želji, od nježno rozih tonova do suncem osunčanog looka!

“Barocco Palette Yeux” od Clarinsa, idealan je za sve žene koje imaju vrlo osjetljivu kožu na kapcima! Neutralizira slobodne radikale a boje se lako međusobno miješaju.


“Eyes to kill Palette Twilight Hues “, Giorgio Armani,  je ono što treba svakoj ženi! Boje se lako miješaju jedna s drugom, ovaj make up kreiran je i za najosjetljivije oči i dugotrajan, zahvaljujući dodanim voskovima.

” Big Beautiful Eyes”, Benefit, concealer, sjenila u trendy nijansama i kistić plus Step by Step upute za make up!

Text by N. S. G.

Posted by on Nov 23 . Filed under Kozmetika, Savjeti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA