Home » Inspiracija, Kolumne » No brothers, no sisters

No brothers, no sisters

No brothers, no sisters je naziv poznatog brenda srpske dizajnerice Tijane Pavlov.

Prije par mjeseci i ona je otvorila svoj dućan u Beogradu a njene kreacije možemo naći i u Supermarketu (već sam spominjao, trgovina gdje se predstavljaju svi mladi i talentirani dizajneri). Tijana nam nudi spoj sado mazo mode i elegancije i sve to u tamnim tonovima i neobičnim kreacijama.

Njen rad me malo asocira na početke Vivian Westwood koja je također počela s rock, punk, sado-mazo stilom.
Specifično je za Tijanu  da ona kreira samo za muškarce jer kaže da su joj oduvijek oni bili zanimljiviji, voli eksperimentirati s muškom modom i prelaziti granice!

Tijana se također predstavila na Cro A Porteru prošle godine sa svojom kolekcijom H1N1 gdje su svi manekeni nosili maske na licima; poznata je i po eksperimentima s modnim dodacima, što ponekad djeluje  “moderno morbidno”.

Upravo to ju čini posebnom i originalnom.

Savjet svim hrvatskim dizajnerima:  odmaknite se što je više moguće od komercijale, dajte nam najbolje od sebe – kolekcije o kojima ćemo razmišljati danima, mjesecima, godinama!!!

Text by Dino Kalember

Posted by on Nov 23 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA