Home » Savjeti, Stil » Test your look!

Test your look!

Da li je ovo vaš uobičajeni modni izbor:

Look 1:

pencil skirt (cjevasta suknja), uska korzet haljina, etui ( uska) poslovna haljina, peeptoe shoes, prozirna bluza, čarape s leo uzorkom.

Ako je odgovor da, vi ste jedna od onih hrabrih, samouvjerenih, zavodljivih  žena, koja se ne ustručava nositi sve što voli a odjećom lako izražava svoje stavove,ima svoj stil, koji je prije svega sexy  i ne marite previše za trendove.

No, psiholozi savjetuju: pripazite, ovaj look može poslati mnogima krivu informaciju o vama jer lako prelazi u vulgarnost, naročito ako nemate idealnu liniju ili pretjerate s uzorcima i modnim dodacima; odličan je za izlazak ali u uredu je nužan  oprez i mudro kombiniranje sa smirenijim komadima!!!

Tipp: odlično vam pristaje novi lingerie look ali umjesto da pokazujete previše kože, odaberite tzv layering look, koji voli slojeve odjeće i nosi ih na šarmantan način, uz dodatak zanimljivog kaputića ili jednobojnog klasičnog blazera, povrh prozirnije bluze ( kaputić ne skidajte). Preko izazovne korzet haljine obavezno nosite blazer, što će malo smiriti kombinaciju, biti i dalje sexy i zanimljivo ali djelovati puno ležernije i umjerenije!

Text by N. S. G.

Posted by on Nov 22 . Filed under Savjeti, Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA