Home » Inspiracija, Kolumne » Ona i On – Only for the Chosen

Ona i On – Only for the Chosen

Vrlo često prolazeći gradom, većinom u žurbi, ne mogu odoljeti da se ne zaustavim ispred jednog od meni najdražih izloga – Ona i On. Naime, ta trgovina je na istoj lokaciji već dugi niz godina, unazad nekih dvadesetak godina ovaj je boutique stvorio ime sam za sebe.

Ovdje kupuju žene koje točno znaju što žele i voljne su odvojiti koju kunu više jer su sigurne da plaćaju kvalitetu a ne samo ime. Odjeća i modni dodaci koji se prodaju u Kapucinskoj 36 u Osijeku su uistinu posebni, od Mure i Allegre, pa sve do Lune i Twinsa, Ona i On je jedna od rijetkih trgovina koja nudi ponudu kolekcija i brendova na koje jednostavno ne možete ostati ravnodušni.

Ovo je moda za probranu klijentelu – žene koje znaju koliko vrijede, koje znaju da su dame, te žele tako i izgledati. Sve što se nudi je vrlo elegantno, profinjeno i moderno; haljine koje koketiraju s izazovnim i zavodljivim izgledom na vrlo diskretan i galantan način. Kaputi i pelerine… Ne možete odoljeti da ih barem ne osjetite pod prstima, ako ih već nećete probati. Košulje ističu nježniju stranu svake djevojke, s posebnim naglaskom na ženstvenost osobe koja ih nosi. A tek bunde…

Zapravo nisam sigurna kako bi ih uopće opisala – sive, crne, smeđe, krem, boja bijele kave… Svih dužina i krojeva, ali jedna karakteristika je svima ista – sve su bunde od pravog krzna visoke kvalitete! No mislim da ne moram napominjati kako izgledaju kad ih se obuče. Sigurno Vas zanima cijena; da, nije preniska, no za ono što dobivate prilikom kupnje ovakvog komada odjeće – nije ni previsoka.

Isprobala sam nekoliko jakni i balonera, kao i par vestica i sakoa; kardigani su predivni! Od torbi, šalova i marama, jednostavno sam se pogubila! Ako ćete igdje u Osijeku ići u shopping u potrazi za poslovnim outfitom ili tražite haljinu za neku posebnu priliku, Vaša prva i vjerojatno zadnja destinacija biti će upravo boutique Ona i On.

Uglavnom, posjetite ovu trgovinu, samo da se uvjerite kako i u Vašem gradu postoji mjesto visoke mode; odvažite se i počastite sebe ili nekog Vama dragog komadom odjeće koji ćete nositi godinama!

Text by Dunja Vidak

Posted by on Nov 22 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA