Home » Inspiracija, Kolumne » Ana Ljubinković – moda u bojama

Ana Ljubinković – moda u bojama

Hodajući beogradskim ulicama došao sam i do poznatog Čumičevog sokača gdje se nalaze  mali dućani beogradskih dizajnera.

Kako su stigli kišni i sivi jesenski dani, za dobro raspoloženje, kao veliki ljubitelj boja nisam propustio pogledati kolekciju  mlade dizajnerice Ane Ljubinković. Ana je rođena u Beogradu, gdje je i diplomirala na fakultetu Likovnih umjetnosti. Nakon završetka fakulteta ideje sa skica je prenijela na tkaninu te predstavila svoju prvu kolekciju pod nazivom “Hvala ti za drvo bibera” .

Ova kolekcija je prezentirana na Beogradskom Fashion Week-u, 2004. godine. Danas je Anina moda temeljena  na kombiniranju boja, materijala i detalja. Sve njene kolekcije produkt su ručnog rada, kako bi se dobio što ljepši i unikatniji dojam. Ana kroz svoje kolekcije svjesno izbjegava svjetske, te stvara svoje vlastite trendove.

Mnogi su mi rekli da je ovo odjeća za scenske nastupe a ne za svaki dan. Nekako se ne slažem s time jer svaki izlazak iz kuće treba biti mali scenski nastup. Ana pravi haljine i odjeću za kreativne i hrabre žene koje nemaju problema sa svojim modnim izražavanjem. Uz sve to ona voli prirodu i radi sve za dobrobit okoline.

Tako se u njenom dućanu mogu naći razne stare stvari na kojima je  napravila remake kao npr. slike, rokovnici… Mogu vam najaviti da će marla-design raditi intervju s njom te ćete tako moći više saznati o ovoj originalnoj srpskoj dizajnerici. 🙂

www.ana-ljubinkovic.com

Text by Dino Kalember

Posted by on Nov 22 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA