Home » Inspiracija, Kolumne » Shoes by Vladimir Lazarević

Shoes by Vladimir Lazarević

Vratio sam se neki dan  iz srpske metropole Beograda, pun informacija i novosti pa ću vam par dana prenositi novitete iz tog grada te predstavljati njihove dizajnere, stiliste i ostale kreativce.

Našetao sam se i nagledao svega i svačega pa sam tako pošao i u  nezaobilazni Supermarket,  u kojem se predstavljaju svi beogradski mladi dizajneri i odmah  primijetio nešto sjajno, famozno! Cipele!!!

Aliiii, ne obične cipele već nešto što se viđa samo na ulicama svjetskih metropola. Privukle su me njihove  boje i jednostavan dizajn. Sve su izrađene od prave kože i rad su mladog dizajnera Vladimira Lazarevića.

Njegove cipele možete naći u Supermarketu, u tzv. Silikonskoj dolini. Srebrne cipele su osvojile moje srce a metalno plave me dovele do ludila. O zlatnima sanjam danima! Ove su cipele jednostavne, bez dodatnih šavova, uglavnom napravljene od jednog komada kože bez suvišnih rezanja i dodataka.

Taman kad sam pomislio da je kraj iznenađenjima,  vidio sam na internetu cipele slične onima koje nosi  Lady Gaga ali remek djelo Vladimira Lazarevića. Radi se o cipelama koje podsjećaju na kopito konja, naprijed platforma,  iza ništa; to je  najkraći opis! Dakle, u njima hodate na prstima!!!

Evo fotografija i mislim da one govore više od riječi.

Text by Dino Kalember

Posted by on Nov 21 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA