Home » Inspiracija, Kolumne » Angels exist! In Victoria Secret!

Angels exist! In Victoria Secret!

Ona manekenka koja nosi reviju Victorie Secret zna da ima tijelo dovedeno čak do savršenstva jer samo takvima je mjesto na VS pisti, u izazovnom donjem rublju.

VS Angels su oduvijek plijenile poglede svih muškaraca i ispunjavale njihovu maštu a vjerojatno nema žene koja ne razmišlja o komadiću VS rublja.

Predstavljamo vam dugo očekivanu ovogodišnju kolekciju! Victorias Secret Fashion Show 2010 je bio prava poslastica za oči, što je bilo i za očekivati. Pista je bila prekrivena zlatnom prašinom po kojoj su hodali anđeli, ovaj, manekenke.

Reviju je otvorila Adriana Lima, a neke od poznatih manekenki koje su još hodale pistom su Alessandra Ambrosio, Chanel Iman, Candice Swanepoel, Isabel Goulart, Selita Ebank i mnoge druge.

[youtube id=”tqvDahAf9ng” w=”560″]

Heidi Klum nije se našla na pisti nego je sve gledala iz prvih redova jer tvrdi da je za nju manekenska karijera završila. Šteta. Svi komadi donjeg rublja bili su senzualni i elegantni, a Adriana Lima je nosila grudnjak vrijedan 2mil. dolara napravljen od Swarovski kristala i dijamanata. Ostaje vam samo da vidite slike i ostanete bez daha.

Text by Dino Kalember

[youtube id=”yMET4n_jlxQ” w=”560″]

Posted by on Nov 20 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA