Home » Inspiracija, Kolumne » D As Desigual!!!

D As Desigual!!!

U želji da pronađem nešto unikatno, lijepo i kvalitetno, odlučila sam se baciti na posao. Znala sam što tražim – ženstveno, veselo, nježno i sexy iliti Desigual! Ako malo prosurfate internetom u potrazi za brendom Desigual, shvatit ćete da se radi o nečem posebnom; po prvim slikama outfita odmah je jasno da nije riječ samo o modi, već i o umjetnosti!

Iako Desigual nije dostupan svugdje; dapače, trgovine koje drže njihovu robu su rijetke, ali upravo ga to čini još primamljivijim i poželjnijim. Kad se odvažite na kupnju ovakvog  komada odjeće, obuće ili accessorisea s potpisom Desigual, sigurna sam da nećete požaliti.

Naime, sva je odjeća kao rađena po mjeri stvarne žene, obline prekrasno dolaze do izražaja, bez da djelujete vulgarno. Lude boje unose živost u inače sivu jesen i hladnu zimu  no ipak, nećete izgledati poput klauna, neukusno i garantiram da ćete biti primijećeni.

Zaljubila sam se u ovu haljinu koja seže taman ispod koljena, na guste čarape izgledala bi savršeno! Tunika na leggings, pamučne, liquid – svejedno jer izgleda mrak!! No na ove traperice ne bih dodavala više boje, nosila bi ih s nekom jednostavnijom košuljicom ili rolkom. Moram li naglasiti da sam totalno pukla za genijalnom torbom ili ovom još boljom jaknom s dodatkom  krzna? Sve izgleda vrhunski i neodoljivo! Zato ne razmišljajte – GO WILD WITH DESIGUAL!

Text by Dunja Vidak

Posted by on Nov 19 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA