Home » Inspiracija, Kolumne » Kojoj stoji bolje?!

Kojoj stoji bolje?!

Drage moje dame, vjerojatno se i vama barem jednom dogodilo  da izađete van i ugledate drugu ženu u istoj haljini kao vaša no znate li da se poznatima često događa ista stvar?!?

Nicole vs. Blake

Iako nisu bile na istom eventu novinari su zabilježili kako ove dvije dame imaju istu haljinu, ovu iz kolekcije Victorie Beckham. Ne znam kako vama ali meni Nicole bolje izgleda u ovom izdanju;  kod mene uvijek prije prolaze žene s oblinama, koje imaju što pokazati. Noge od Nicole su WOW a jedino mi se ne sviđaju na njoj cipele koje imaju nedefiniranu petu.

Blake mi je malo premlada za ovaj tip haljine dok na Nicole  ona izgleda kao remek djelo.

Carmen vs. Lil Kim

Obje su se odlučile za istu fantastičnu haljinu plavih nijansi, Herve Leger. Ovdje se teško odlučiti kome ona bolje stoji jer obje izgledaju sjajno. Lil je istaknula svoje zavidno poprsje i obline ali promašila s cipelama i make upom.

Carmen je poznata po vrhunskom tijelu ali nešto nije ovdje u redu s koljenima. Male nijanse su kod mene presudile, Carmen u haljini izgleda bolje, ide joj lijepo uz boju očiju ali jedno je sigurno, ako imate super haljinu ne znači da ne morate i na druge stvari paziti.

Heidi  vs. Kelly

Roberto Cavalli nikad ne izlazi iz mode! Kratka, uska i hot haljina je pun pogodak za sve one koje žele ostaviti sve prisutne bez daha. Obje ove dame su me i ostavile bez daha, ali Kelly je pobjedila. Haljina  prati njenu liniju tijela i super joj pristaje uz kosu i ten.

Heidi nas uvijek oduševljava svojim stylingom, ne kažem da me razočarala ali ovaj model je malo preagresivan za nju pogotovo na takvu casual frizuru i svijetli make up. Malo više crnog sjenila na oči, možda neka zalizana frizura, bili bi sigurno bolje rješenje, ali mi se jako sviđa njeno prstenje na ruci.

Evo par savjeta. Susrećem se u zadnje vrijeme s puno žena koje nemaju dovoljno samopouzdanja a izgledaju predivno.

Sve koje se tako osjećaju, topli savjet: vježbajte samopouzdanje pred ogledalom; kad  izlazite, uvijek zamislite da ste  najbolja i najljepša, podignite glavu i uđite u club ne osvrćući se na nikoga, to je jedini način da energija krene iz vas i budete primijećene cijelu večer! Čak i da je vaša suparnica obukla istu haljinu!!!

Uzalud lijepa odjeća i make up ne krenete li s tim stavom i nespretno koračate u svom dobro osmišljenom outfitu! Sretno.

Text by Dino Kalember

Posted by on Nov 15 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA