Home » Inspiracija, Kolumne » Whatta style!!! Christina

Whatta style!!! Christina

Diry dirty dirty! Valjanje po mokrom ringu za boksače, neuredne pletenice, kožne hlače, puno tetovaža i piercinga, opijanja i partijanja… Da, to je najbolji opis za XTinu nekad,  danas gđu Christinu Aguileru.

Kažu, kad postaneš majka, neke se stvari promijene, naročito u odijevanju no Christina je  napravila velike promjene; nakon stanke u karijeri vratila se u velikom stilu, s  novim sjajnim albumom i novim izgledom.

Evo par njenih svježijih fotografija i novog stylinga, nedavno snimljenog na Hawaiima. Na njima izgleda super, pokazala je zavidnu liniju i potaknula još jednom mame da paze na svoje tijelo i njeguju ga.

Na obje fotografije nosi Hervé Léger haljine, koje se meni osobno sviđaju jer predivno ističu tijelo, obline i vrlo su seksi. Evo nekih u zanimljivim bojama. Haljine su izvrsne, kosa lijepa i djeluje vrlo očuvano,  s obzirom na puno bojanja.

Jedino što bih na Christini odmah  promijenio je njen crveni ruž  jer njeno nježno lice čini bljedunjavim (clowny) a uz haljinu mi djeluje preagresivno. Na ostalo nemam primjedbi. Nadam se još mnogim  sjajnim modnim  kombinacijama.

Text by Dino Kalember

Posted by on Nov 14 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA