Home » Inspiracija, Kolumne » Whatta style!!! Paris

Whatta style!!! Paris

Starleta, pjevačica, manekenka, bogata nasljednica, što god-  jedna i jedinstvena, Paris Hilton!

Izgleda da su ju  u zadnje vrijeme malo zaboravili ili se Paris ipak malo smirila, nakon ludih noćnih izlazaka.

Pink girl nam se malo, ali samo malo uozbiljila te je ovih dana šetala u elegantnoj smeđoj haljinici na pruge, s jednim od svojih malih psića pod rukom.
No, Paris ne bi bila Paris da nije krenula bez grudnjaka pod haljinom i  da je to vidljivo na fotografijama; poznata je kao uvoznik tog trenda među poznatima i slavnima.

Neki dan spomenuh ukrase za kosu u jednom svom tekstu, dao sam i poneku ideju; Paris voli nositi pernate ukrase u kosi od kojih su neki vrlo zanimljivi. Pored toga, Hiltonica  se fura na izjavu da prave zvijezde uvijek nose naočale ali mislim da je to postao njen zaštitni znak odavno. Ovdje vlada  pravilo: što veće to bolje, da pokriju podočnjake a i meni se osobno sviđaju takozvane “muha” naočale.

Sveukupni look, dobar spoj jednostavnosti i elegancije ali zanimljivija mi je kad nas uveseljava svojim stylingom i ponekim prekršajem!

Ha, pronašao sam jednu zanimljivu! Ipak se nije smirila! Pogledajte sliku od pred par dana, kad je uhićena zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Ne baš divan prizor.

Paris, mi smo uz tebe. Drži se.

Text by Dino Kalember

Posted by on Nov 14 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA