Home » Savjeti, Trendovi » We like…lace!

We like…lace!

Postoji li neki komad tkanine ili pletiva a da je ženstveniji od čipke? Vrijednosti i atraktivnosti čipke možda su samo ravni svila i kašmir. O ovom čudesnom komadu, ispletenom od tanašnih finih niti, koji je istovremeno ženstven, zavodljiv, nježan i maksimalno seksipilan, mogla bih pisati i pisati satima i to uvijek s jednakim oduševljenjem.

Kao naručen, trend čipke se vratio i ove jeseni, možda nikad nije ni otišao; ove je sezone samo još ženstveniji i smjestio ju je na sve moguće odjevne predmete, od  aplikacija do  gotovog komada, od donjeg rublja do haljina, pa čak i na neke blazere! Stigao je u raznim bojama, ali je ipak najzastupljeniji u crnoj i tamnoj bordo! Posebno su lijepe i zavodljive kombinacije nude/crno.

A tek nakit!!! Da, ove sezone i nakit oponaša čipku!

Poželjan je nakit od žice, plemenitih metala, s poludragim kamenjem kao dodatkom, spleten u što maštovitije oblike!

Kad već sama ne znam kako svoj ovoj ljepoti odoljeti i ne misliti na nju, možda da mi pomognete savjetom, kako Vi odolijevate?!

Text by N. S. G.

Posted by on Nov 12 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA