Home » Inspiracija, Kolumne » Totalni!!! Hit!!!

Totalni!!! Hit!!!

Danas sam proučavao mnoge modne blogerice i poznate nam osobe; primijetio sam da u zadnje vrijeme imaju nešto zajedničko, što njihove noge čini ljepšima, zavodljivijima, dužima  a to su cipele na punu petu!!!

Bile to čizmice gležnjače, sandale, cipele otvorene na prstima, klasične čizme, glavno je da imaju punu petu. Danas je to totalni street style  hit. Mislim da će ženama biti lakše hodati u njima, jer su ipak  oslonjene u njima cijelim stopalom što  daje više ravnoteže i kontrole pri  hodu. Tako drage moje dame,  nemojte se sad ustručavati i bojati da ćete negdje pasti putem na posao, fakultet ili na kavu! Ove cipele svode padove na minimum!!!

Namijenjene su skroro za sve prigode i idu uz  većinu vaših  komada odjeće. No, kako ipak stižu hladni zimski dani, s ovim cipelama se možete poigrati i obući ih na  grilonke ili deblje dokoljenke; ta igra  može biti vrlo zanimljiva, stoga slobodno pustite mašti na volju, naročito ako ste u dvadesetima!!!

No kako uvijek ima žena koje ih ne bi ponijele ni u snu, bez obzira na dob, pozdravite ove cipelice  barem na drugima, pustite da se njima igraju druge žene  i da šetaju u njima; samo bez zločestih komentara!

Ako vam se sviđaju, možete ih naći u H&M-u, Mangu, TopShopu, ali i u Burberryu.

Text by Dino Kalember

Posted by on Nov 10 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA