Home » Inspiracija, Kolumne » In My Closet!

In My Closet!

Vjerojatno je većina vas gledala  “Sex i grad” i vjerojatno ste se divili soba-ormaru glavnog lika Carrie Bradshaw!

Upravo takav ormar oduvijek si  želim, naravno s muškom odjećom, da me ne bi krivo shvatili. Volio bih imati pregled svih stvari koje posjedujem, da svaka krpica ima svoje mjesto i da mi soba-ormar izgleda kao velika galerija.

Dakle, ovako to zamišljam: posebno police za svu obuću, posebno vješalice za majice, jakne,  posebno mjesto za jeans…
Jednostavno, da sve izgleda kao u trgovini, da kad uđem u svoj ormar  imam točan pregled što mi je taj dan na raspolaganju i da što lakše i brže složim svoj styling!

Ne želim pretjerivati, ali nekih 50 metara kvadratnih bi bilo dovoljno. Naravno u mom soba-ormaru bi se našla i neka sofa gdje bih mogao uživati u onome u što sam uložio svoj novac. Ali, i da mogu nekad doći onamo i u miru razmišljati jer bi to bio moj mali raj. Naravno, bez glazbe ne bi ni  ovdje moglo pa bi neka chill music bila izvrstan izbor! Pa sad još i kava ali daleko od mog raja cigarete!!!

Sve u svemu ništa ne bi bilo prepušteno slučaju, i svaki dio ormara bih osmislio vrlo detaljno  jer ja najbolje znam što volim.
Ne mora biti luksuzan ali svakako bi trebao biti mjesto za uživanje. I sve to pod alarmom i šifrom!!!

Pa sad, Santa, kad su već krenula pisamca, hm…:-)

Text by Dino Kalember

Posted by on Nov 9 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA