Home » Inspiracija, Kolumne » Croatian blogger

Croatian blogger

Njuškajući po internetu naišao sam na zanimljivu osobu i iznenadilo me da je iz Lijepe Naše. Radi se o modelu, manekenki i blogerici Kristini Šalinović.

Atraktivna devetnaestogodišnjakinja porijeklom je iz Makarske, a odabrana je da krasi stranice najpoznatijih modnih časopisa.

Što se tiče njene modne karijere primijetio sam da je više prihvaćena u europskim metropolama nego kod nas, iako puno  radi i u Hrvatskoj.

Zahvaljujući zanimljivom licu, vitkom tijelu, kratkoj kosi ( koja je neobična za jednog modela) u relativno kratkom vremenu nanizala je veliki broj manekenskih poslova.

Svoju karijeru započela je vrlo slučajno a danas  je manekenka poznate hrvatske modne agencije Talia. Prvi nastup imala je na najpoznatijoj modnoj manifestaciju Cro A Porteru, nakon čega su zaredale ponude u inozemstvu.

Izdvojio bih jednu od revija koju je nosila -Marc Jacobs jesen/zima 2010/2011.

Kad ne putuje i ne radi Kristina piše svoj blog, u kojem govori o svom poslu i putovanjima. Čitajući njene  postove lako se uživjeti u njen posao i svakodnevicu.

Na blogu je puno dokaza i da posao manekenke nije lak  te da za njega treba puno energije i ljubavi.

Uživajte u njenom blogu. www.fashion.hr

Text by Dino Kalember

Posted by on Nov 9 . Filed under Inspiracija, Kolumne. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA