Home » Savjeti, Trendovi » Wanted: Roll neck pullover

Wanted: Roll neck pullover

Ne znam volite li nositi pulovere s rol kragnom, dolčevite ali oni su neizostavni odjevni predmet u mom ormaru. Nosim ih uz sve, cjevaste suknje do koljena, mini suknje i sav jeans koji posjedujem. Moje su dolčevite i tanke i deblje, sjajne i mat, prigodne za dnevni look ali i večernji izlazak a krenem li ih prebrojavati, sigurno ću ih nabrojati barem deset, pokupovanih  unatrag par godina! Još uvijek izgledaju kao nove jer biram samo one najkvalitetnije a kasnije ih održavam strogo se pridržavajući uputa na etiketi, koje nikad ne režem!

Naročito volim vidjeti dolčevite na muškarcima, deblje pulovere s rol kragnom, one izrađene iz debljeg pletiva, po mogućnosti melange, sive i crne boje.
Ovaj zanimljivi odjevni predmet osigurati će vam toplinu  za vrlo hladnih dana a sjajno pristaje uz jeans, chinos i samt hlače. Volite li opušteniji, stylish business look a nemate propisani dress code u svojoj firmi, neke modele rolki s dodatkom kašmira lijepo možete kombinirati uz odijelo, umjesto klasične košulje i kravate. Bitno je samo da nisu preuski već da blago prate liniju vašeg tijela. Stoga radije uzmite malo veću rolku pri kupnji jer je moguće da će se malo skupiti nakon prvog pranja!

I znate što još? Ako ste atletske građe, u njima izgledate posebno zanimljivo, vrlo muževno jer blago ocrtavaju liniju vašeg torza, ne otkrivaju pritom previše već ostavljaju najveći dio ženskoj mašti!

Evo par sportsko-casual varijanti:

REPLAY, 149,00 €

CLOSED, 159,00 €

JOOP!, 139,00 €

Text by N. S. G.

Posted by on Nov 7 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA