Home » Trendovi » Povratak Trucker jakne s dodatkom Teddy krzna

Povratak Trucker jakne s dodatkom Teddy krzna

Jeans jakne s dodatkom krzna vraćaju instantno u modno razdoblje 80-ih i ranih 90-ih, u kojemu su ih rado nosile zvijezde serija za mlade. Ponekad su u stylingu kombinirale po dvije različite vrste i obrade jeansa, a same jakne sadržavale su krznenu podstavu, najčešće iz tzv Teddy krzna.

Retro boom je s ovim modelima jeans jakni neizbježan – Trucker jakne s dodatkom Teddy krzna bude sjećanja na vlastitu mladost, omiljene serije i osvajaju fanove među novim generacijama. Odlično pristaju uz pulovere i dolčevite, a da bi vintage look 90-ih bio potpun, potrebno im je dodati i nešto nakita zlaćanog tona – najbolje naušnice s ringovima i četrvtaste sunčane naočale.

Možete ih nositi i za izlaske, uz prozirne topiće i haljine posute svjetlucavim kamenčićima i šljokicama, ponovno po uzoru na osamdesete i devedesete.
Najzanimljivije modele ovih jakni za tekuću sezonu ponudili su Only, Liu Jo i Levi’s, ali se u dizajnu jeans jakni s pomičnim krznenim kragnama okušao i mega popularni Ugg.

whowhatwear.com.au, urbanoutfitters.com

Posted by on Feb 12 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2019 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA