Home » Savjeti, Trendovi » Nastavak slijedi

Nastavak slijedi

Neki ljetni odjevni komadi, koje ste možda nabavili na rasprodajama, prespavali su skoro cijelu zimu, a možda i više njih? Nema razloga da ih ne koristite i u hladnijem periodu godine.

Me]u takve komade ubrajaju se jakne i puloveri neon boja, lingerie haljine tzv. slip dresses, bijeli trench i mini suknje pastelnih tonova, s faldama.

Intenzivne boje ljeti izgledaju vrlo atraktivno na preplanuloj koži, a u kombinaciji s drugim intenzivnim bojama odjeće i accessoirea, čine vrlo zanimljiv multicolor look.
Zimi one ipak najbolje izgledaju kao dodatak stylingu, npr. u sporty varijanti neon žute jakne i krznenog prsluka crne boje, crnih hlača i booties tona ciklame.

Lingerie haljine neke neutralne nijanse, ljeti možete nositi uz fine sandale s remenčićima, zlaćanog tona, a preko njih kombinirati laganu bijelu vesticu na kopčanje. Zimi izgledaju zanimljivo preko tanje dolčevite ili bluze, a ispod baršunastog kaputa s uzorkom. Preko takvog kaputa možete staviti dva uža remena neutralne nijanse, a od obuće najbolje pristaju profinjeni modeli pumps.

Bijeli trench je ljeti zanimljiv uz lagane majice s printom i suknje u boji, ali zimi ga gotovo i ne viđamo na ulicama. Može se ipak iskoristiti i zimi i to za kreiranje vintage stylinga u stilu šezdesetih, naročito ako ima lakiranu površinu. U tom slučaju treba mu dodati pulover sitnog geometrijskog uzorka i visoke crne čizme ravnih potplati. Od dodataka pristajat će mu vintage rukavice zebra uzorka.

Mini suknje širokih faldi, iz kepera i pastelnog tona, odlično funkcioniraju u raznim ljetnim stylinzima, a zimi mogu poslužiti za kreiranje looka nadahnutog college stilom. Dovoljno je dodati crnu jaknu do struka, bijelu košulju i sve začiniti detaljima, poput karirane kravate, beige beretke i čarapa preko koljena. Od obuće uz ovaj look  najbolje pristaju crne cipele i gležnjače na vezanje.


foto: pinterest

Posted by on Jan 9 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2018 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA