Home » Savjeti, Trendovi » Volani za svaku figuru

Volani za svaku figuru

Malo žena ne voli volane, ženstveni detalj na bluzi, suknji ili haljini, ali ponekad griješe u izboru odjevnog predmeta s ovim detaljem, s obzirom na stas. Na haljinama i suknjama volani djeluju izuzetno šarmantno, zavodljivo, romantično, zaigrano i ženstveno, ali je potrebno pripaziti da ostatak modne kombinacije djeluje odraslo i da bude jednostavnijih geometrijskih linija.

 

Pressing pause | ELIE SAAB Ready-to-Wear Autumn Winter 2017-18 #PoetryInMotion

A post shared by ELIE SAAB (@eliesaabworld) on

Volani su već sami po sebi dovoljan detalj na odjevnom predmetu, stoga je potrebno pripaziti na nakit i accessoire, neka je vrlo decentnih formi i boja. Žene većih grudi trebaju pripaziti kod izbora volana na bluzama jer ih veliki volani na prednjici  još više ističu i brzo upadaju u oči.

U slučaju da imate problem s punom figurom, dobro je birati haljine asimetričnih formi i asimetrično postavljenih volana, koji se spuštaju prednjicom haljine. Bogati volani na suknjama, naročito onima pencil kroja, dobro će pristajati vitkim ženama, a onima punijeg stasa, s manjim volanom postavljenim asimetrično i po čitavoj dužini suknje.

 

Winter days by the sea | ELIE SAAB Ready-to-Wear Autumn Winter 2017-18 for @ellerussia

A post shared by ELIE SAAB (@eliesaabworld) on

 

Posted by on Jan 2 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2018 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA