Home » Savjeti, Trendovi » Isprobajte curry i crvene tonove, po uzoru na Yoyo Cao

Isprobajte curry i crvene tonove, po uzoru na Yoyo Cao

Clearly obsessed with corduroy and @thevolon's Cube chain 🐿 Photo by @danrobertsstudio

A post shared by YOYO CAO (@yoyokulala) on

Curry i ciglasti tonovi od glave do pete ili uz smeđe i beige – poznato, ali što kažete na kombinaciju curry tona i vatreno crvene? Intenzivni tonovi crvene izvrstan su lijek protiv tmurnih jesenskih i zimskih dana. Dizajneri su jedinstveni – ove hladne sezone sve je u crvenoj boji, a osim odjeće, crvenih je tonova i accessoire. „Flame Scarlet“ i „Grenadine“ su najzastupljeniji tonovi crvene, a slijede ih ton zrele trešnje i narančastocrveni te sve njihove kombinacije.

 

I'll have a trunk to go please @moynat 💼

A post shared by YOYO CAO (@yoyokulala) on

Kako je ove sezone naročito popularan colorblocking, crveni tonovi kombiniraju se s ostalim toplim bojama, a ponekad sa curry i smeđim tonovima, čime se postiže zreo stylish dojam. Kako bi kombinacija djelovala što usklađenije, elegantnije, dodaje se jedan komad accessoirea s uzorkom, najčešće šal, koji sadrži tonove s odjeće i torba smeđe, neutralne  nijanse, koja smiruje ukupni dojam.

 

foto: WhoWhatWear

Posted by on Dec 12 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2018 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA