Home » Savjeti, Trendovi » Modni prijedlozi za sam kraj zime: Kaput i čizme ton u ton

Modni prijedlozi za sam kraj zime: Kaput i čizme ton u ton

Kaput i čizme, ton u ton, rado su viđena kombinacija na ulicama svjetskih metropola i izvrsno, elegantno rješenje u danima kad nemate puno volje i inspiracije za precizno dotjerivanje.

Outfit je to koji trenutno ostavlja dojam besprijekorne elegancije i plemenitosti. Monokromatska kombinacija toliko je upečatljiva i profinjena da od nje jednostavno ne može elegantnije, no važno je prilikom kombiniranja uvijek birati dva kvalitetna komada odjeće i dodataka.

Nekad je to kaput iz devine dlake ili čiste runske vune, divlje kože (velura) s pojasom iz istog materijala i čizme, čije sare završavaju malo iznad koljena ili najmanje do koljena, baš poput duljine kaputa, tako da je noga prekrivena.

To ostavlja chic, ladylike dojam i još uvijek djeluje zabavno i zanimljivo.
Posebno lijepo izgledaju kombinacije kaputa potpisa Isabel Marant “Fargo” i rastezljivih čizama Alexa Wagner “Domino”, oboje u khaki varijanti, kaputa Harris Wharf London i Givenchy “Pant” čizama, oboje pješčanog tona, no nisu zanemarive ni ekonomičnije kombinacije high street brandova.

foto: cocorosa.com, miamiamine.com, flickr, fabfashionfix.com, intheircloset.com

Posted by on Mar 3 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2018 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA