Home » Accessories, Savjeti, Trendovi » Modni prijedlozi za sam kraj zime: Uggs, za nekoliko modnih tema

Modni prijedlozi za sam kraj zime: Uggs, za nekoliko modnih tema

Volite li Uggs? Ništa ne pruža stopalima takvu udobnost, toplinu i zaštitu kao par čizama iz velura i krzna. Uggsice najčešće viđamo u nemaštovitim stylinzima pa smo istražili sve njihove mogućnosti prilagodbe.

Da outfit, uz Uggs, može biti itekako zanimljiv i cool, dokazuje kombinacija kombinezona, iz vune i kašmira, toplog oker tona, preko kojeg se nosi sivi ogrtač. Svemu se dodaje fedora šešir ljubičaste boje i torba s poklopcem, kombinacija tamnoplave i oker boje.

Uggs se dobro slažu i sa samt hlačama bijele boje, uz crveni pulover sa resicama i crnu krznenu jaknu. Svemu se dodaje crna torba s poklopcem i narukvice zlatnog tona.

Klasične Ugg čizme smeđeg tona mogu više nego što mislite, a nova verzija je poboljšana po pitanju otpornosti na vlagu i pogodna za kišne dane. Zahvaljujući visini čizme, pogodna je za kombiniranje uz hlače jer se nogavice kombinezona i jogging hlača mogu uvući u čizmu, a  bijele, široke, duge hlače, ležerno ju prekrivaju pa se čizme odlično stapaju s outfitom.

Uggs dobro funkcioniraju uz kratke suknje, ali nisu pogodne za suknje midi dužine. U slobodno vrijeme odlična su zamjena za biker boots i pritom su toplija varijanta.

Ako su vam od klasičnih Uggsica zanimljivije i ljepše čizme  s vezanjem i krznom,  wedge booties i booties s resicama, indijanskog stila, ponesite ih poput streetstylerice Veronike Heilbrunner, uz majicu s printom i prozirnu midi suknju cvjetnog uzorka.

foto: www.whowhatwear.co.uk, thefashiontag.com

Posted by on Mar 2 . Filed under Accessories, Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2018 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA