Home » Savjeti, Slide » Mali trikovi, veliki učinak: Veća stražnjica

Mali trikovi, veliki učinak: Veća stražnjica

U slučaju veće pozadine, sigurno ćete privlačiti poglede, ako je stražnjica lijepo oblikovana a figura vitka no isti atribut smatrat će se nedostatkom ukoliko nabacite višak kilograma.
Iako nas sa svih strana uvjeravaju kako je svaka figura lijepa i poželjna, u stvarnosti svi znamo da to nije tako, posebno ako ste već iskušali more dijeta a kilogrami se ne tope.
Na svu sreću, još uvijek možete zakamuflirati svoj “nedostatak”. Evo nekih trikova koji će vam u tome pomoći.

Naša pozadina može imati nekoliko formi pa tako svaka od njih zaslužuje različit modni tretman. U slučaju poveće stražnjice dobro je izbjegavati skinny jeans i uže modele hlača a preporučuje se jeans ravnih nogavica i trapez forme no nikako onaj s našivenim džepovima jer optički nedostatke još više naglašava.

Također je bitno da isti ima i odgovarajuću formu pasice, da nije preuzak niti preširok.
Dugi blazeri, dulje veste i kardigani prikrivaju jači donji dio a isto čine i kraći mantili. Volite li suknje, birajte one pencil forme, tamnijih nijansi i s prugicama.
Izbjegavajte hlače i suknje povišenog struka jer naglašavaju stražnjicu a isto čine i štikani (vezeni) detalji na džepovima, prošivi kontrastnom bojom konca.
Pripazite na A liniju, iako se čini pogodnom za prikrivanje veće stražnjice, nisu svi modeli dobar izbor. Također pripazite i na haljine  A forme i balon formu.
Jedan od styling prijedloga, vrlo nosiv, u dnevnim i poslovnim prigodama je krem bluza sa satenskom mašnom uz ravne nogavice hlača s crtom, basic koji svake sezone dolazi u različitim varijacijama na temu.

fit-weltweit.de, osasip.com

Posted by on Oct 5 . Filed under Savjeti, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA