Home » Media, Modni dizajneri, Slide » Behind the scenes: Alice Dellal 4 Boy Bag collection

Behind the scenes: Alice Dellal 4 Boy Bag collection

Kada, gdje? Pariz, studeni 2011, Fotograf: Karl Lagerfeld

Na prvi pogled naglašeno ženstvena, no Alice Dellal, protagonistica, ubrzo otkriva na sebi nekoliko detalja: mrežasti gornji dio, tattoo, izbrijanu glavu.

Ovaj mix muško-ženskih elemenata odabran je kao novi Chanelov Boy Bag ad  i hommage je ljubavi Coco Chanel prema “muškastim” detaljima.

Zašto je  uloga modela dodijeljena baš Alice? Unuka tajkuna Jacka Dellala i kumče  Micka Jaggera više voli bubnjeve u rock bandu od brbljanja na velikim Society zabavama. Njena osobnost i stav nisu promakli ni modnom znalcu Karlu Lagerfeldu, koji je pojasnio izbor Alice kao nove muze: “Ona savršeno utjelovljuje sve  što Boy Bag kolekcija predstavlja i daleko je od konformističkog pojma ženstvenosti.”

U znak zahvalnosti što je pristala na shooting Alice je dobila i Boy Bag, tako da će se uvijek prisjećati suradnje s vrhunskim Chanel teamom.

Izvor: www.dailymail.co.uk, lachanelphile.com

Posted by on Mar 29 . Filed under Media, Modni dizajneri, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Bikini luxe

© 2018 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA