Home » Inspiracija, Kolumne, Media, Slide, Text by Marijana Skender » Hollywood na jedan dan preselio u Split

Hollywood na jedan dan preselio u Split

 

Zaboravili ste kadrove iz starih hollywoodskih filmova ili možda kako su izgledale i odijevale se dive zlatnog doba Hollywooda?

Ništa zato! Za one rijetke koji su se imali priliku ovoga utorka naći u Školi likovnih umjetnosti u Splitu, učenici su priredili pravi hollywoodski gala party.

Bio je to još jedan u nizu tematskih partya koji učenici i njihovi mentori tradicionalno organiziraju svake godine povodom maskembala.

 

Pripreme su započele čak nekoliko tjedana ranije, jer mnogo je toga trebalo napraviti da se škola pretvori u scenu iz hollywoodskog filma.

Portreti glumica, zvijezde sa staze slavnih, natpisi, reflektori i naravno, crveni tepih, polako su udahnjivali duh hollywoodskog glamura, a odjel dizajna odjeće samo za ovu priliku sam je izradio svoje kostime i osmislio stylinge.

 

Malo pomalo i sve je bilo spremno da se na crvenom tepihu tepihu pojave zvijezde poput Jessy J, Charlija Chaplina, Playboyevih zečica, Audrey Hepburn, Sophie Loren…

a i rozi je Cadillac dočekao pet minuta slave i svojom pojavom izazvao oduševljenje sveprisutnih.

Party je potrajao do kasnih popodnevnih sati, a ono što se cijelo vrijeme s nestrpljenjem iščekivalo bila je svečana dodjela Oscara za najbolji kostim koji je otišao u ruke kraljice iz Alise u zemlji čudesa.

 

Tematski party idejni je projekt prof. Hane Letice, a ove godine mentori su bili prof. Kaća Svedružić i prof. Kristijan Falak.

Škola likovnih umjetnosti jedna je od rijetkih koja posjeduje projekt ovakvoga karaktera; koliko je bila uspješna i maštovita u njegovoj realizaciji posudite sami i posjetite Hollywood u našoj fotogaleriji!

Text by Marijana Skender

Posted by on Feb 24 . Filed under Inspiracija, Kolumne, Media, Slide, Text by Marijana Skender. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Bikini luxe

© 2018 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA