Home » Savjeti, Trendovi » Pink, boja šljive, zelene…IN čarape

Pink, boja šljive, zelene…IN čarape


Sviđa vam se novi trend jakih boja, teško mu odolijevate a i zašto bi? No, čini vam se da za vas ipak nisu shocking colorblocking kombinacije. U tom slučaju, odaberite samo detalj koji će osvježiti vaš styling,  no ne bilo kakav, svratite ovaj put pažnju na svoje noge!


Pink, tirkizne, zelene, čarape boje šljive, vrlo su IN ove jeseni i zime, stoga ne bi bilo loše da isprobate kako vam pristaju. One su ujedno i jaki eye catcher pa uz njih treba pažljivo odabrati obuću, kako bi cijeli styling bio umjeren i djelovao “odraslo”. Slijedite li naše upute, sigurno ćete dobiti samo riječi pohvale za svoj new look.

Uz pink čarape lijepo pristaju pumps sive boje ali i gležnjače tamnosmeđeg i sivosmeđeg tona, kroko uzorka. Uz čarape boje šljive nosite crne gležnjače ali i ljubičaste i bordo! Zelene čarape ( tirkiz ton) nosite uz pumps i čizme leo uzorka s gore tex efektom, zelene svjetlijeg tona lijepo idu uz velur gležnjače tona lješnjaka i konjaka. Čarape boje ciklame isprobajte uz mokasine tona konjaka a crvene uz sive gležnjače na vezanje i dvobojne gležnjače i čizme  poput modela Hispanitas na fotografiji.

Budite hrabri i eksperimentirajte! Obojite sivu zimu!

Gornji odjevni predmeti u ovim kombinacijama: neutralni cardigani i krzna sivog i smeđesivog tona. Za hrabrije: plavi kardigani uz žute haljine, blijedo zelene čarape i  gležnjače na vezanje tona lješnjaka.

Foto: airstep-schuhe.de, hispanitas.de, zalando.co.uk, buffaloshop.de, shop.hispanitas.com

Posted by on Nov 15 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Bikini luxe

© 2018 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA